Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Blogger

 Svein Hyttebakk`s videoblogg

Frivannslivbloggen 

I en hektisk hverdag med mye jobb og forpliktelser er det viktig å komme seg i sjøen så ofte som mulig. Dette gir energien og balansen en trenger for å komme gjennom en hektisk hverdag. Det gir og viktig kjennskap til forholdene i sjøen og utstyret vi selger fra Frivannsliv.

I denne bloggen legger vi ut korte videoer fra hverdagsdykkene våre i Frivannsliv. Bli med :-)

 


Dykkelykke

Jeg heter Christine, er 45 år (tiden flyr fort! ) og er en av Stavangers ivrige uv-jegere.

Fridykking er for meg å leve etter samme fascinasjon for undervannsverden som jeg hadde som barn. Jeg var nok badevaktenes skrekk i bassenget hver lørdag, hadde nærmest permanent svømmebrilleavtrykk etter sommerferier, og vokste opp i en familie som lærte meg gleden av å høste fra naturen.


Fridykkerkokkene

Havet er et stort matfat! Nils Yrje og Tore deler sine oppskrifter! 


 

 Mr. Sneaky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I utgangspunktet er jeg en liten fyr med høgt stoffskifte så min dykketid begrenses naturlig av lungekapasitet og hjerte rytme. Jeg har ikke mye tid på hvert dykk men jeg beveger meg raskt og jeg har en tids opfattelse som et ekorn. Det er litt ironisk at jeg kaller meg selv Sneaky når jeg ofte blir sett stupe mot bunnen i høg fart men når jeg har funnet meg til rette i strømmen fryser tiden. Når jeg er på rett plass blir jeg til et tareblad som ubemerket følger strømmen og tar med seg en fisk uten at noen fatter mistanke. 


 Skinnbåten

Da Børje Møster for noen år siden leverte en modell av en havlærskilpadde til Kon Tiki -museet i Oslo, hadde han en interessant opplevelse. Han sto og kikket på en modell av en uteriggerkano fra Stillehavet, og fra siden oppdaget han at den lignet på en helleristning fra Norge (!) En ide ble født.

I tiden fremover kan du følge Børje Møster og se Skinnbåten bli til her på Frivannsliv.no. Du kan og stille spørsmål til Børje via kommentarfeltet nederst på bloggen.

Besøk bloggen