Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Garanti og retur

Passer ikke utstyret? Da bytter vi fraktfritt. Som kunde hos Frivannsliv er du sikret en trygg og god handel. Vi strekker oss langt for at du skal få det utstyret som passer deg  best, og som gir deg gode opplevelser!  Derfor legger vi med fraktetiketter for gratis retur sammen med varene vi sender til deg. Dersom noe ikke skulle passe eller leve opp til forventningene er det enkelt å bytte eller returnere.

Vi lar alle våre kunder prøve alt av utstyr hjemme i dusjen, før man bestemmer seg og tar med utstyret i sjøen. Slik kan man sjekke at størrelse på drakt, sokker, hansker og svømmeføtter er riktig.

Masker bør prøves under vann, gjerne basseng eller badekar, men man vet ikke nøyaktig hvor godt masken passer før man har dykket med den.

Ved å prøve i dusjen først, risikerer man vanligvis ikke skader og slitasje. Dersom noe av utstyret eller varene ikke passer, eller ikke lever opp til forventingene, kan du bytte eller returnere varene innen 30 dager fra levering. 

Varer som er tatt i bruk kan ikke returneres, såfremt det ikke er en skade eller mangel på produktet. Vi kan alikevel hjelpe til med modifikasjoner og tilpasninger av utstyr etter behov. 

Last ned vårt infoskriv om våtdrakt og trygg behandling her

Dersom du ønsker å benytte vår utstyrsgaranti må du oppgi vekt/høyde/skonr ved bestilling slik at vi kan sjekke størrelsene dine før vi sender ut varer.  

Spesialtilpasning av drakter

Frivannsliv tilbyr nå tipasning av våtdrakter. Selv om de aller fleste av våre kunder er svært fornøyde med de mykeste våtdraktene våre som former seg godt til kroppen, hender det at noen kunder vil ha en drakt som passer enda bedre til egne kroppsmål. Dette er mest aktuelt for dem som har sterke avvik fra "normale" proporsjoner. På forespørsel kan vi være behjelpelig med å bygge om drakten din, så lenge den er kjøpt hos oss. Vi kan også være behjelpelig med reparasjon og modifisering av annet fridykkerutstyr på forespørsel. Vi har best kapasitet for dette i tiden mellom oktober og april måned.

Hvis du er interessert kan du kontakte Børje på bm@frivannsliv.no

Ved retur av varer legg alltid med følgende informasjon:

Ditt navn, adresse og telefonnummer

Ordrenummer

Årsak til retur (f eks utskrift av epostkorrespondanse med Frivannsliv)

Ønsket aksjon fra Frivannsliv

 

Fraktkostnader ved bytte eller retur

Dersom du sender varer i retur for bytte av størrelse vild et bli dekket av Frivannsliv dersom vi har bistått i valg av størrelser. Dersom du returnerer eller angrer kjøp dekker du som kunde fraktkostnader og vil blir refundert for de kjøpte varene. 

Velkommen til en hyggelig handel!