Oppdag undervannsjakt

Undervannsjakt er kunsten å jakte fisk med harpun når du fridykker. Denne formen for matsanking er svært spennende, og en trenger ikke være i spesielt god form eller ha unike forutsetninger for å bli en dyktig undervannsjeger.

Dersom du liker deg i vannet og er avslappet har du alle forutsetninger for å bli en dyktig undervannsjeger. Uavhengig av alder og kroppsfasong.

Norge er i verdenstoppen når det gjelder undervannsjakt. Ikke fordi vi konkurrerer om hvem som er best, men fordi forholdene i Norge er helt unike. Vi har stor tilgang på torsk, lyr, sei, steinbit, breiflabb og flyndrefisker. Vi finner og mange ulike skjell og skalldyr. Det beste av alt er at dette er tilgjengelig på grunt vann. 

De vanligste dybdene å sanke mat og jakte på er fra 0-13 meter. Dette er dybder de aller fleste raskt lærer seg å mestre gjennom et kurs og/eller litt øving. 

Se instruksjonsvideoer og les mer om undervannsjakt lenger ned på denne siden. 

Se vårt utvalg av produkter til undervannsjakt på denne siden.

1 av 3
  • Slik dykker du etter kamskjell

    Slik dykker du etter kamskjell

     Raymon med fin fangst. Foto: Schibsted Partnerstudio.   Kamskjell er både fine å se på og gode å spise. Synes du det ser gøy ut å svømme rundt på jakt...

    Slik dykker du etter kamskjell

     Raymon med fin fangst. Foto: Schibsted Partnerstudio.   Kamskjell er både fine å se på og gode å spise. Synes du det ser gøy ut å svømme rundt på jakt...

  • Krabbe - fangst og tilbredning

    Krabbe - fangst og tilbredning

    Av Pål LG Mortensen   Foto: iStock©   TASKEKRABBE - CANCER PAGURUS Høsten er her og krabbene fylles med mat! Her kan du lese om hvordan du finner krabbene, samt...

    Krabbe - fangst og tilbredning

    Av Pål LG Mortensen   Foto: iStock©   TASKEKRABBE - CANCER PAGURUS Høsten er her og krabbene fylles med mat! Her kan du lese om hvordan du finner krabbene, samt...

  • Fra fjord til bord

    Fra fjord til bord

    Har du noen gang prøvd å trekke piggvar i «half and half» melk og vann?

    Fra fjord til bord

    Har du noen gang prøvd å trekke piggvar i «half and half» melk og vann?

1 av 3